Saturday, September 12, 2009

bout arts & sadness

tocmai am terminat de vazut der untergang la care am plins. n am mai vazut de mult timp ceva atit de sobru si fara prostii.

cu ceva timp inainte de asta am fost in orasul berlin. in orasul berlin arta nu este la squaturi nu la artistii nu la agent provocateur nu la tablouri cu femei arabe cu fata acoperita dar sexul expus nu la artefacte cu dietrich nu la sculpturi in tabla. era in a doua seara cind obositi am luat un autobuz de aproape de alxeanderplatz si pina la ceva ce parea capatul orasului - unde erau blocurile comunismus dar foarte risipite cu spatii largi intre ele coplesite de natura si cu cite trei ferestre luminate intr un bloc de opt etaje. era foarte straniu ne a cuprins tristetea si disconfortul am fumat o tigara si am luat autobuzul inapoi.

dupa doua zile a venit ciprian si am plecat la mare. cind am plecat era arsita f cald in luxemburg. la mare am stat o saptamina.

cind ne am intors era toamna se schimbase lumina copacii din padure etc. ieri a fost frig si a plouat am fost in auchan. a trebuit sa mi scot fisul lung verde cu gluga. in august se intuneca la 11 aici. acum e intuneric la opt sau opt si ceva.

maine ma duc sa vad von trier sper sa fie tot ce astept:)

2 comments:

  1. cum a fost lars von trier? la mine de ex antichrist a fost ca si cand as bea o bere intr-un bar plin cu oameni, si as incepe brusc sa empatizez cu toata lumea.

    ReplyDelete
  2. sal n as putea spune ca ti inteleg experienta dar a fost tot ce asteptam:)

    ReplyDelete