Thursday, May 28, 2009

rx

am stat de vba cu cipi siulea pe mess si la un mom dat i am semnalat ca dupa luni ani zeci de ani de tacere rx si a scos iar capul etc restul ironiilor. alegind sa merg mai departe pe schema arta, i am semnalat si ca m a furat intrucit vroiam eu sa zic de von trier si i am si spus asta dar nu i nimic am ajuns la 30 sa invat o lectie de profesionism si de acum incolo n o sa mai zic tot ce mi trece prin cap ci dimpotriva mucles.
vomitind de ris cipi a ales si el schema arta si fara nici un emoticon mi a transmis ~nu va mai concurati, nu poate iesi nimic bun din asta~.
dupa ce s a culcat ciprian am facut ca de obicei am mai ris in sinea style si apoi am loat lucrurile in serios si m am gindit la arta si la rx din punctul asta de vedere. e mereu treispe clase peste mine si imi pare rau s o spun dar asta inseamna ca e treispe clase peste tot ce misca in zona asta acum:). si tot in schema arta, nu poate pierde decit, asa cum noica le spunea discipolilor sai, hahaha. si si daca, pe schema concurenta, exista o relatie misto intre doi care pornesc pe drumul artei in tinerete si unul e putin mai ok dar pierde asa cum le spunea noica discipolilor sai si celalalt isi face probabil chestiile dar ramine putin mai naspa pt ca cel care pierde a fost mereu mai ok si a deschis drumurile, atita ca era putin mai dement - cum sunt in toate relatiile arhetipale cei care deschid drumurile. pt a observa mai atent fenomenul exista un film mai de cacat, teoretic, dar care pe mine ma rupe despre baieti din california cred care vara 70 se duc in piscinele golite de apa din case parasite (nu parasite, sunt proprietarii plecati sau nu mai stiu) si se dau acolo cu skate punind bazele marilor figuri pe care le vedem azi pe eurosport. si acolo sunt arhetipurile. rx e ala care incearca sa faca mai mult si care, la sfirsit, cind unii se umplu de bani si de cacat si altii devin dimpotriva skateri autentici si de loat in seama, el umbla cu skini si face scandal impreuna cu ei, privind uneori cu coada ochiului inspre skateri.
imi pare rau ca sunt asa de sloppy, e una din datile in care mi ar fi placutmult as fi dat orice sa fiu mai articulat.

No comments:

Post a Comment