Saturday, February 28, 2009

am avut o zi f intensa:) m am sculat mahmur m am scirbit de o chestie dar mi a trecut repede, seara a venit ciprian sa gateasca jambalaya pentru ca rx a parcurs recent scrisori catre fiul meu de gabriel liiceanu si in ea povestea de mincarea asta apoi rx a facut supa de ceapa care nici o frica nu e dulce. ciprian ca de obicei f ok l am pus sa zica URR pt ca el e rarait si pt ca el e creierul care a facut platforma program a URR (atunci cind ne am cunoscut mi a zis: "ionut, eu chred in intelectualul implicat nu in cel hrethras"). cit a gatit el zelda:) a facut stand-up, fata are niste resurse de umor nebanuite e ca si cum as sta cu benny hill. am baut mult zilele astea. zelda:) e f cool se bate cu mine si de fiecare data o imobilizez si o posed pe la spate ca o faza de umilinta. ea incearca disperat sa faca la fel dar chiar si atunci cind reuseste sa ma aduca in pozitie e ca un bichon care incearca sa posede un frumos ogar afgan. so azi am batut o si am bagat o cu capul in cuptor (miscarea se numeste the plath headlock), dupa care a compus o piesa pe care mi a cintat o intai mie si apoi am dus o sa i o cinte si lui ciprian pt ca era superba.

m am gindit sa scriu o carte in care stau in lx si pina la un punct e de dragoste dupa care e la fel dar, pt adrenalina, incep sa fiu batut din senin de negri si un timp ramin cum a ramas adonis (cainele la zelda) cind i am loat mincarea din fata si i am pus o sus unde nu ajunge - dupa care tot nu inteleg ce au cu mine dar incep sa dau si eu si uneori bat eu cite unul alteori ma bate el sau ma bat ei pe mine alteori e un fel de remiza. asa cum vad eu ar trebui sa fie o carte micuta incarcata de lirism. totul a pornit de la o seara cind ma intorceam cu zelda si cu o colega de a ei (simona pulbere) si un englez fff beat mi a zis ceva vag inteligibil din care am dedus un fel "keep on d'in what u r d'in". sunt ras pe cap pe vremea asta umblu cu bocanci care ies destul de mult din blugi cred ca aveam si geaca neagra f scurta si strimta inchisa pe git = nazi. cred ca asta era. so pure love & racial conflicts in lx. btw am vazut o revista in care erau skins mexicani:). ca ura rasiala unii dintre ei veneau din azteci spre deosebire de ciorile din jur.

cam asta, vroiam sa mai zic doar ca de cele mai multe ori mie mi se pare ca joc intr un film si ca asta a inceput cu mult timp in urma, in pubertate cind momocea (un coleg de clasa care a murit lovit de doua masini deodata si nu a murit imediat ci abia dupa mai multe ore) si cu mine trageam de ceilalti sa jucam baschet in loc de fotbal pt ca e mai cool si cind am jucat baschet el era ca de obicei in cealalta echipa (care a si cistigat) insa cam cu un sfert de ora inainte de final eu eram inghesuit de trei prosti si atunci am aruncat la disperare un cirlig care s a dus direct in cos si momocea (dumnezeu sa l ierte) a zis "oaaa, ce cirlig!". http://www.youtube.com/watch?v=kO4BF67pvsc - asta e pentru sufletul lui, bietul baiat.

No comments:

Post a Comment