Sunday, January 4, 2009

aseara mi am scos in oras cuplul de gay:) dupa care m am intors acasa si m am facut muci am scris un post superb pe care l am sters cred din greseala si acum ma incapatinez sa mi aduc aminte despre ce era.
era ca hbq doarme in spatele meu pe coltarul din piele de crocodil pe care si l a cumparat rx ca sa aiba coltar de piele ca bashtancele si sforaie ca ciprian siulea ceea ce e bine pt ca sunt extrem de singur si miserable si stim toti ca un caine etc. apoi ca sunt regele cainilor in ce sens: rx are in bv un ciobanesc german fioros spaima carpatilor si cind am fost eu la ea initial l au inchis dar apoi i au dat drumul si n a sarit la mine ca la adi schiop ci dimpotriva l am invatat sa dea noroc sub privirile usor ingrozite usor oripilate ale stapinilor sai. so de acum pula spaima carpatilor ci doar un caine amabil, putin in virsta. de asemenea unui caine de pe strada dintr un oras in care nu mai pusesem pina atunci piciorul (so n aveam cum sa l cunosc) i am intins mina si el a dat norok in timp ce rx ma privea cu pure fear. ma rog aseara scriam mult mai misto asta e "unii da, unii nu."

cred ca hbq a venit aseara pe coltarul din piele de crocodil ca sa stea cu mine pt ca ieri in timp ce il tineam cu o mina de git si pe cealalta incercam sa mi o scot dintre coltii lui i am zis ca o sa plec azi.

so azi plec in bv maine plecam de acolo si cind ajungem in oradea o sa ne vedem cu vladus moldovan care i in limba dupa mine si chiar si dupa rx si apoi peste vreo trei patru zile sunt in lx o dragostea mea:) si apoi ma duc la bxl la corcoran ca sa mi fac si pe acolo numarul. poate o sa vbesc si despre aspectele sociale din lx pe masura ce, asemeni lui dinicu golescu, o sa le descopar si daca o sa fac asa e ca asa vrea adi dar nu stiu daca fac dunno vedem.

m am mai gindit aseara ca ce nasol ca cezar paul badescu n are prieteni care sa i spuna ca ar scrie de o mie de ori mai misto daca ar vbi straight despre singuratate decit daca ar da o in glume cretine, in fine de parca ne si intereseaza pe noi scriitorii romani.

gata n are sens corzile s rupte:) nu mai e deloc ca aseara asta e pentru ca ne a placut mereu sa avem preferinte risque like. g d nite.

4 comments:

  1. l ati preferat pe kata :((
    of - de acum relatiile noastre se vor raci
    adio kim adio rx

    ReplyDelete
  2. Numele tau de azi il voi uita Chiar daca imi plange de dor inima Singuratatea sora imi va fi Si lacrimile nu se vor opri

    ReplyDelete