Friday, January 2, 2009

imi miroase mina a oaie pentru ca l am hranit pe cainele la rx dupa care l am scos afara acum doarme in bucatarie. imi place de el mult - eu ii zic hbq din doo motive, unu ca doarme toata ziua, se mai scoala, si-o suge maninca si se culca la loc (desi uneori parca vrea sa vina la noi dar oboseste pina la jumatatea holului si se intinde acolo). al doilea e ca e f frumos si ciudat si are in mod clar futute firele care leaga cateii cu lumea. nu i place nici un fel de caine se repede la ei cu o agresivitate sinucigasa (nu latra maraie scurt si pe urma se duce ca racheta de parca in fine ar fi ceva extrem de important pt el:) fata de oameni are o vaga jovialitate care i dispare urgent. sta ca un pres si uneori il surprind uitindu se la noi sau prin colturi ca si cum ar formula judecati de valoare (asta daca n as fi avut si eu doi caini si n as sti ca pe caini nu i antropomorfizam ca se strica - le dam de mincare si avem grija de ei e destul de ok atit)...tocmai mi a zis adi ca pe andrei dobosh poetul cu glas tunator nu l lasa femeia sa fumeze in casa. hbq are ochi galbeni de tigru:) si aduce putin cu un chow-chow (asa cum banuiesc ca arata un chow-chow atunci cind konrad lorenz spune ca erau mult mai wild si nu niste ursuleti ca in ziua de azi).


ionut chiva: sa ti povestec ceva cit fumez ionut chiva: adonis se caca enorrrrrm ionut chiva: deci face niste cacati de te ia dracu ionut chiva: si ieri s a oprit in fata unei scari de bloc in fata careia astepta un taxi cu motor pornit a_schiop: ionut chiva: usa la scara deschisa ionut chiva: si asta incepe sa se cace ionut chiva: mi era tirsala ca apar oameni care au chemat taxi si mi fac scandal a_schiop: ) ionut chiva: si ma rugam de el a_schiop: ce situatie imposibila a_schiop: ) ionut chiva: hai adonis caca te n pula mea odata a_schiop: si nici nu poti sa i intrerupi cnd se caca k se blocheaza... e o incordare a intregului corp ionut chiva: da e imposibil sa i misti.


imi place sa marai la el - uneori se sperie si fuge alteori se sperie si vrea sa ne imprietenim alteori isi aduna tot tupeul si mirie inapoi imi aduce aminte de cateii mei asta ma face sa l iubesc.


acum stau cu toate luminile aprinse in casa beau bere gindesc chestii (sunt pe motor bag de sparg). poate pt ca am fost like f singur in liceu si chiar si in fac ma port de parca mi as fi pierdut aceasta abilitate cum ramin singur transpir si crizez. ma rog, e ceva ciudat. sunt f dispus lately la caderi psihice (am fost zilele trecute sa cumpar ceva si vinzatoarea se vaita ca n are carte de munca decit de treispe ani eu mi am adus aminte ca n am nici un an trecut in si apoi de secretarii de redactie batrini de la ro lib si eu n as putea ever asa ceva si atunci ce se alege si uite asa din ca o floare nu mai ca o floare dar mi a trecut repede).


"lipsa continuitatii este una din cele mai importante drame umane", scriam undeva:))))). cred in continuare ca asa este imi este practic (si aici nu i cum zic eu mereu practic) de data asta chiar practic imi este inimaginabil scenariul in care eu o mai vad pe le clezio fix prin gura. nu mi dau seama cum ar putea fi posibil asa ceva e ca si cum as citi un roman si obsedat de veridicitate as zice ca nu exista asa ceva in el si l as pune la o parte ca si cum nu ma intereseaza aceste lucruri imposibile.


pina acum am fost varza acum sunt pe motor o tin asa de la o vreme si mi se pare f ok cu un fundal vag risky.


hbq s a sculat a trecut repede ca un lup prin sufragerie acum s a trintit in hol si si-o suge. nu pot sa l marai pt ca daca alege varianta in care latra la mine e nasol ca i destul de tirziu si deranjam. si totusi nebuna din garsoniera de linga tipa dupa ma sa ca n bertold brecht.


3 comments: